top of page

BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM

OM BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Ni har en av de största och roligaste händelserna i livet framför er! Er kärlek ska firas på det sätt som ni har valt att fira den!

 

Det är en helt obeskrivlig känsla som infinner sig i kroppen den där dagen. En känsla som ni kommer att bära med er och glädjas av för resten av livet.

 

Mitt i bröllopsplaneringen är det svårt att ana hur den här dagen kommer att bli, men ett är säkert: den kommer kärleks-knocka er totalt och leverera över alla era förväntningar!

 

Om ni vill ha en bröllopsfotograf som går all in i stunden, som ser och hör er, och som fångar allt och lite till på bild...då är jag rätt person för er! 

Yaass!

Isa, jag måste bara igen säga tack för alla fina bilder. Jag grät konstant i de 9 min som bildspelet du skapat pågick. Du har fångat känslorna från dagen så himla fint. Jag vill tapetsera hela huset med våra bröllopsbilder!

SOFIA & KRISTER

Med mig kan ni bolla alla de idéer, funderingar och frågor ni har.

Jag har flera års erfarenhet för att hjälpa er på bästa sätt. 

Många av mina blivande brudpar är oroliga för att de aldrig blir bra på bild och känner sig obekväma med att stå framför en kamera. Jag har full förståelse för det!

Men vet ni? Släpp de tankarna!  Jag ger er en upplevelse där er kärlek står i fokus.

Upplevelsen av er bröllopsfotografering

Wild Flowers 11.png

DETTA INGÅR I VARJE PAKET

BRÖLLOPSMÖTE

 

Vårt första möte sker över en kaffe där vi pratar om er, er kärlek och hur ni kommer att fira den! Vi lär känna varandra lite mer och ni får ställa alla era frågor! Om vi tycker att detta är en match made in heaven då bokar vi in ert datum. Avtal skrivs och ni säkrar ert datum genom att betala en bokningsavgift.

EXKLUSIV ALBUM & PRINT

 

För att ni ska få ett minne som består ingår det i varje bröllopspaket ett vackert Linnealbum och en fine art print i storleken 40x30 cm. Era redigerade högupplösta bröllopsbilder och ett bildspel med dagens höjdpunkterna från er stora dag levereras på ett USB-minne.

BILDVISNING

 

Inom 4-6 veckor efter ert bröllop ses vi igen! Ni får i lugn och ro titta igenom ett urval av era bilder i ett vackert bildspel. Här får ni drömma er tillbaka till den där dagen då ni sa JA till varandra. Om ni vill skapa någon fotoprodukt utöver albumet och Fine art printen som ingår så visar jag upp mitt sortiment. 

VILKET BRÖLLOPSPAKET ÄR RÄTT FÖR ER?

Heldag

I detta lyxiga paket är jag med er hela dagen. Jag förevigar allt från förberedelser, vigsel, mingel, middag till fest och ni kommer att ha minnen från alla händelser under er stora dag. Detta paket är för dig som vill ha hela er story bevarad i bilder. Det är en otroligt fin investering -  ni kommer att kunna återuppleva er bröllopsdag om och om igen!

 

9 tim – 35 000 kr

Halvdag

Jag är med er under en halvdag och ni avgör vilken del av dagen som jag ska vara vid er sida. Givetvis ingår både vigselbilder och många fina porträttbilder på någon vacker plats. Då jag är med första halvan av dagen bevaras förberedelserna och är jag med andra delen så är det festen som förevigas!

5 tim – 29 000 kr

Vigsel& porträtt

Tillsammans skapar vi otroligt fina bilder på er under vigseln men även en hel del porträttbilder på en

vacker plats utomhus. 

3 tim – 18 000 kr

FILIP.jpg

 Isa - En lika fantastisk person som fotograf! Vi är så otroligt tacksamma att vi valde just henne att föreviga vår bröllopsdag! Hon arbetar otroligt professionellt och bilderna hon skapar är magiska! Vi är evigt tacksamma till henne och vi rekommenderar henne varmt. Vi kunde inte fått en bättre upplevelse 

EMELIE & FILIP

Wild Flowers 11.png
KONTAKTA MIG OM ER STORA DAG

Tack för ditt meddelande!