top of page
BRÖLLOP

Först och främst....VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS! Ni har en av de största och roligaste händelserna i livet framför er! Er kärlek ska firas på det sätt som ni har valt att fira den!

 

Det är en helt obeskrivlig känsla som infinner sig i kroppen den där dagen. En känsla som ni kommer att bära med er och glädjas av för resten av livet.

 

Mitt i bröllopsplaneringen är det svårt att ana hur den här dagen kommer att bli, men ett är säkert: den kommer kärleks-knocka er totalt och leverera över alla era förväntningar!

 

Om ni vill ha en fotograf som går all in i stunden, som ser och hör er, och som fångar allt och lite till på bild...då är jag rätt person för er! 

Yaass!

Isa, jag måste bara igen säga tack för alla fina bilder. Jag grät konstant i de 9 min som bildspelet du skapat pågick. Du har fångat känslorna från dagen så himla fint. Jag vill tapetsera hela huset med våra bröllopsbilder!

SOFIA & KRISTER

Det är mycket att tänka på när det ska planeras bröllop och därför vill jag erbjuda en gedigen upplevelse där vi lär känna varandra och blir trygga i varandras sällskap. Många av mina bröllopspar är oroliga för att de aldrig blir bra på bild och känner sig obekväma med att stå framför en kamera. Jag har full förståelse för det! Men vet ni? Släpp de tankarna! Jag ger er en upplevelse där er kärlek till varandra står i fokus - där kameran allt som oftast glöms bort helt och hållet!

Er upplevelse är viktig för mig

Wild Flowers 11.png

DETTA INGÅR I VARJE PAKET

BRÖLLOPSMÖTE

 

Vårt första möte sker över en kaffe där vi pratar om er, er kärlek och hur ni kommer att fira den! Vi lär känna varandra lite mer och ni får ställa alla era frågor! Om vi tycker att detta är en match made in heaven då bokar vi in ert datum. Avtal skrivs och ni säkrar ert datum genom att betala en bokningsavgift.

EXKLUSIV ALBUM & PRINT

 

För att ni ska få ett minne som består ingår det i varje bröllopspaket ett vackert Linnealbum och en fine art print i storleken 40x30 cm. Era redigerade högupplösta bröllopsbilder och ett bildspel med dagens höjdpunkterna från er stora dag levereras på ett USB-minne.

BILDVISNING

 

Inom 4-6 veckor efter ert bröllop ses vi igen! Ni får i lugn och ro titta igenom ett urval av era bilder i ett vackert bildspel. Här får ni drömma er tillbaka till den där dagen då ni sa JA till varandra. Om ni vill skapa någon fotoprodukt utöver albumet och Fine art printen som ingår så visar jag upp mitt sortiment.