top of page
GRAVIDFOTOGRAFERING STOCKHOLM

OM FOTOGRAFERINGEN

Tänk hur obegripligt det är att ett liv växer inuti dig! Jag slutar aldrig förundras över hur mäktig kvinnokroppen är! Att känna sparkarna och fantisera om vem det är som ligger där inne är både härligt och spännande.

 

Jag vill ge er minnen från tiden innan det stora äventyret tar fart. Minnen från tiden då du är gravid. Även om det dröjer några år, så är det otroligt häftigt att sitta och förundras över magen tillsammans med ditt barn i framtiden!

 

Du avgör om du vill fotograferas hemma eller ute i naturen, om du vill ha dina egna kläder eller om du vill låna gravidkläder av mig. Det går självklart bra att låta din partner vara med på fotograferingen och finns det blivande syskon är de förstås också hjärtligt välkomna.

 

Jag rekommenderar att fotograferingen äger rum när du är i någon av graviditetsveckorna 27 till 35.

 

Jag vill önska dig ett stort grattis!

 

Wild Flowers 5.png

Jag säger bara WOW vilka underbara bilder! Jag är så glad att Isa fick för föreviga min preggokula. Isa är professionell, entusiastisk, ödmjuk och sprudlar av glädje, vilket gjorde hela sessionen glädjefull och avslappnande samtidigt som resultatet blev magiskt. Funderar du på en preggo-shoot? Isa is your go to person!

JOY

Mitt enda fokus när vi ses är att få dig att känna dig trygg, avslappnad och precis så galet mycket power som du är. Det kan kännas motigt och tungt mot slutet av en graviditet och det sista en då tänker på är att ställa sig framför en kamera under en gravidfotografering. Men vet du? Alla de fantastiska kvinnor jag fått möta som trotsat de jobbiga känslorna och förevigat magen har varit så otroligt glada och tacksamma över att de gjorde det. Jag vill ge dig en upplevelse som du kommer att bära med dig för resten av livet. Att ha minnen kvar från tiden före är ovärderligt!

Om din gravidfotografering

HUR GÅR DET TILL?

BOKNING & KONTAKT

 

Ni kontaktar mig via bokningsformuläret nedan och tillsammans bestämmer vi hur, var och när vi ska ses! Allmänna villkor kikas igenom och sen bokar vi. Jag svarar på mejl inom 24 tim eller nästkommande vardag.

FOTOUPPLEVELSE

 

Innan vi ses får ni en välkomstguide med värdefull information och mina bästa tips inför fotograferingen. Vi ses hemma hos er eller på en av de platser jag tipsar om utomhus. Under fotograferingen behöver ni inte tänka på någonting alls, jag hjälper er att vara ert bästa jag.

BILDLEVERANS

 

Två veckor efter fotograferingen får ni se era bilder under en bildvisning, där ni i lugn och ro väljer ut era favoriter. För att ni ska kunna njuta av era bilder efter fotograferingen erbjuder jag fotoprodukter såsom printar, inramningar, fotoalbum etc. Era bilder levereras digitalt i form av högupplösta redigerade bildfiler. Fotoprodukter levereras till er personligen.

Lilla

1 h fotografering

5 digitala högupplösta bilder 

3900 kr

Mellan

1 h fotografering 

10 digitala högupplösta bilder

Fine art print 30x40 cm

5900 kr

Stora

1 h fotografering

Alla digitala högupplösta bilder (minst 40)

7900 kr

Stora+

1 h fotografering

Alla digitala högupplösta bilder (minst 40)

Exklusivt linnealbum (12 uppslag)

Fine art print 30x40 cm

11 000 kr

PRISER

Wild Flowers 5.png
bottom of page