top of page

FAMILJEFOTOGRAF STOCKHOLM

OM FAMILJEFOTOGRAFERING

Jag vill att du ska få se den kärleksfulla blick ditt barn ser på dig med - om och om igen!

Jag vet hur dyrbart det är att ha hela familjen samlad på en och samma bild och hur lugn jag blir i själen av att veta att de där bilderna finns. De hjälper mig att leva i nuet och minnas för alltid. Det är därför jag har en speciell förkärlek till att fotografera familjer. 

För dig som funderar på att göra en familjefotografering men tänker "sen när..." eller "bara efter det..." vill jag säga en sak. Det är i de sömnfattiga småbarns-årens tid en fotoupplevelse gör sig allra bäst! Varför då? Eftersom det med största sannolikhet är den tid i livet du kommer att se tillbaka på som en av de bästa!

 

Bilderna blir till värdefulla minnen för både dig och dina barn. De kommer att finnas där att se tillbaka på och förundras över i framtiden. 

Wild Flowers 5.png

Isa, vi är så glada att vi kom i kontakt med dig och att du tog våra familjebilder! Det känns som du såg vår familj  med andra ögon och hade förmågan att fånga kärleken. Kan särskillt behövas i tider då det känns som livet är mest vardag med tråkiga rutiner, snoriga ungar och falukorvsmiddagar... Oj, jag blir rörd bara jag tänker på det.  Du är tillgänglig och verkligen serviceinriktad. Kanon med hemleverans av våra beställda produkter. Du svarar alltid snabbt på mail och sms - jättebra! Så återigen vill jag säga tack, tack så mycket! 

LINDA & RESTEN AV GÄNGET