top of page

FAMILJEFOTOGRAF STOCKHOLM

OM FAMILJEFOTOGRAFERING

Jag vill att du ska få se den kärleksfulla blick ditt barn ser på dig med - om och om igen!

Jag vet hur dyrbart det är att ha hela familjen samlad på en och samma bild och hur lugn jag blir i själen av att veta att de där bilderna finns. De hjälper mig att leva i nuet och minnas för alltid. Det är därför jag har en speciell förkärlek till att fotografera familjer. 

För dig som funderar på att göra en familjefotografering men tänker "sen när..." eller "bara efter det..." vill jag säga en sak. Det är i de sömnfattiga småbarns-årens tid en fotoupplevelse gör sig allra bäst! Varför då? Eftersom det med största sannolikhet är den tid i livet du kommer att se tillbaka på som en av de bästa!

 

Bilderna blir till värdefulla minnen för både dig och dina barn. De kommer att finnas där att se tillbaka på och förundras över i framtiden. 

Wild Flowers 5.png

Isa, vi är så glada att vi kom i kontakt med dig och att du tog våra familjebilder! Det känns som du såg vår familj  med andra ögon och hade förmågan att fånga kärleken. Kan särskillt behövas i tider då det känns som livet är mest vardag med tråkiga rutiner, snoriga ungar och falukorvsmiddagar... Oj, jag blir rörd bara jag tänker på det.  Du är tillgänglig och verkligen serviceinriktad. Kanon med hemleverans av våra beställda produkter. Du svarar alltid snabbt på mail och sms - jättebra! Så återigen vill jag säga tack, tack så mycket! 

LINDA & RESTEN AV GÄNGET

Under en familjefotografering är min viktigaste uppgift att ge era barn en riktigt fin och trygg upplevelse. Jag kommer att känna in er familj och utifrån den anpassa mitt sätt att arbeta. Om jag behöver busa loss så gör jag det, men det kan också vara så att allt bara sker av sig självt. En viktig liten detalj till dig som oroar dig för att ditt barn alltid är i rörelse - för att skapa bilder som utstrålar ett totalt lugn behövs bara några sekunder!

Hur jag jobbar som fotograf

HUR GÅR DET TILL?

BOKNING & KONTAKT

 

Ni kontaktar mig via bokningsformuläret nedan och tillsammans bestämmer vi hur, var och när vi ska ses! Allmänna villkor kikas igenom och sen bokar vi. Jag svarar på mejl inom 24 tim eller nästkommande vardag.

FOTOUPPLEVELSE

 

Innan vi ses får ni en välkomstguide med värdefull information och mina bästa tips inför fotograferingen. Vi ses hemma hos er eller på en av de platser jag tipsar om utomhus. Under fotograferingen behöver ni inte tänka på någonting alls, jag hjälper er att vara ert bästa jag.

BILDLEVERANS

 

Två veckor efter fotograferingen får ni se era bilder under en bildvisning, där ni i lugn och ro väljer ut era favoriter. För att ni ska kunna njuta av era bilder efter fotograferingen erbjuder jag fotoprodukter såsom printar, inramningar, fotoalbum etc. Era bilder levereras digitalt i form av högupplösta redigerade bildfiler. Fotoprodukter levereras till er personligen.

Vi bokade in en familjefotografering med Isa i Hagaparken. Vår son har haft svårt att bli fotad tidigare och vi var lite nervösa för hur det ska gå. Isa visade sig vara en helt fantastiskt varm och otrolig människa samt fotograf. Hon tog vår son på ett bra sätt att han tyckte det var riktigt roligt att bli fotograferad! Bilderna blev heeeel magiska med, kommer alltid vara ett ljust minne att se tillbaka på, så glad att jag hittade Isa. Rekommenderar henne å det varmaste!

JENNY

Lilla

1 h fotografering

5 digitala högupplösta bilder 

3900 kr

Wild Flowers 5.png

Mellan

1 h fotografering 

10 digitala högupplösta bilder

Fine art print 30x40 cm

5900 kr

Stora

1 h fotografering

Alla digitala högupplösta bilder (minst 40)

Fine art print 30x40 cm

7900 kr

Stora+

1 h fotografering

Alla digitala högupplösta bilder (minst 40)

Exklusivt linnealbum (12 uppslag)

Fine art print 30x40 cm

12 000 kr

PRISER

KONTAKTA MIG

Tack för ditt meddelande!

Thea_saga_höst_2019-4959.jpg

Tack!

bottom of page